Despre mine

Fotografia mea
TARGOVISTE, DAMBOVITA, Romania
Bine ati venit pe blogul meu! Numele meu este Raluca si sunt make-up artistul care-ti face ziua minunata.Am absolvit scoala de machiaj profesional Cotimanis http://www.scoalademachiaj.ro/ scoala cu renume in Romania, scoala unde profesionistii pregatesc profesionisti. Stiu ca se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte si de aceea prefer sa las imaginile sa vorbeasca in locul meu.Aici veti gasi o prezentare a muncii mele si sper din tot sufletul sa ajunga si la voi pasiunea cu care fac aceasta meserie .

miercuri, 21 mai 2014

PREGATIRI pentru NUNTA

   Dupa ce s-a stabilit bugetul dedicat frumusetii pentru ziua cea mare si hotarasti care este rezultatul pe care il doresti...probabil ai facut cautari in acest domeniu si ai ales salonul in care doresti sa mergi.


   Se recomanda de principiu sa nu faci schimbari de culoare , tunsoare brusc inainte de eveniment.Cu aproximativ 6luni inainte poti schimba culoarea la par daca doresti ceva nou si la fel si tunsoarea noua.

   Daca iti doresti sa schimbi forma sprancenelor acum e momentul sa mergi la un specialist. Poate dura cateva luni pentru rezultate perfecte.

   Foarte important este sa discuti cu cosmeticiana ce tratamente ar trebui sa faci pentru a avea un ten luminos si programeaza-te.

    Cu 1luna inainte programeaza-te la un tratament de curatare - iti va da stralucire si astfel are timp sa-si revina. Tot cu 1luna inainte aproximativ fa o programare la manichiura-pedichiura.
    De ce nu.. fa-i o programare si viitorului tau sot la unul din serviciile pentru barbati (tuns, manichiura, pedichiura si/sau tratament facial).
    Cu 2 saptamani inainte e momentul sa iti vopsesti radacinile si tunde varfurile daca e nevoie.
    Cu 1 saptamana inainte fa un tratament la par si un tratament facial de hidratare (fara extractii).
    In saptamana cu nunta e momentul sa mergi la o sedinta de epilat, la stilizare sprancenelor, manichiura-pedichiura.
   Fiecare dintre noi a trecut sau urmeaza sa treaca prin astfel de experienta si ne dorim sa iasa totul bine, perfect.Sper ca aceste sfaturi sa va fie de ajutor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu