Despre mine

Fotografia mea
TARGOVISTE, DAMBOVITA, Romania
Bine ati venit pe blogul meu! Numele meu este Raluca si sunt make-up artistul care-ti face ziua minunata.Am absolvit scoala de machiaj profesional Cotimanis http://www.scoalademachiaj.ro/ scoala cu renume in Romania, scoala unde profesionistii pregatesc profesionisti. Stiu ca se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte si de aceea prefer sa las imaginile sa vorbeasca in locul meu.Aici veti gasi o prezentare a muncii mele si sper din tot sufletul sa ajunga si la voi pasiunea cu care fac aceasta meserie .

joi, 19 ianuarie 2012

Masti pentru tenul mixt

Tenul mixt este cel mai des intalnit, el fiind format din portiuni de piele grasa (zona T – frunte, nas, barbie) si portiuni de piele uscata (restul partilor fetei).
Tenul mixt trebuie atat hidratat cat si curatat in profunzime, reglandu-i-se astfel excesul de sebum. Pentru asta, e indicat sa folosesti urmatoarele ingrediente:
salata verde,
ulei de masline,
miere, lapte, ou, glicerina, levantica, morcov, infuzie de sanziene, smantana si lamaie.

· Spala si usuca cu un servet cateva frunze de salata. Tine-le 5 minute in ulei de masline clocotit, apoi aplica-le caldute pe fata. Lasa sa actioneze timp de 15 minute. Clateste cu apa calda, si usuca pielea prin tamponare cu un servet uscat.
· Amesteca 2 linguri miere si 2 linguri lapte, si intinde amestecul pe fata si gat. Lasa sa actioneze timp de 10 minute, apoi clateste cu apa calduta.
· Amesteca o lingura de miere, un albus de ou, o lingura de glicerina si o cana de faina, pana se formeza o pasta. Aplica pe gat si fata, asteapta 10 minute, apoi clateste cu apa calduta.
· Foloseste un sfert de banana, un ou, o lingurita cu miere si caimac de lapte. Aceasta masca are efect de revitalizare.
· Pentru atenuarea ridurilor, pielea se spala de mai multe ori pe zi cu infuzie de sanziene, dintr-o lingurita de planta uscata la 100 ml de apa. Tot pentru atenuarea ridurilor din jurul gurii si a ochilor se pot aplica comprese cu ulei de masline, care se lasa sa actioneze cel putin 20 de minute. · Daca doresti ca tenul tau sa para bronzat, poti folosi o masca cu morcov indiferent de tipul de ten. Se ia un morcov, care se trece prin razatoarea mica, se adauga o lingura de smantana dulce, apoi se aplica pe fata, gat si decolteu. Se lasa sa actioneze 15-20 de minute si se indeparteaza cu apa calduta.
· Se taie un morcov, se pune in storcator, iar in sucul obtinut se adauga lapte praf pana se obtine o masca bine de intins. Se aplica pe fata, gat si decolteu, iar dupa 15-20 de minute se indeparteaza cu apa calduta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu